Predstave u lipnju

LinkedIn

Iako dolaskom toplijeg vremena svi žele provoditi više vremena na sunčanim festivalima, kišni dani u lipnju idealni su za opuštanje uz kazališne predstave. U nastavku vam donosimo neke od njih.

 

U sklopu Dana satire u Teatru Exit, u srijedu 8. lipnja, igra predstava Realisti. Ova predstava govori o predrasudama i diskriminaciji današnjeg vremena kroz parodiju i glazbu.

Izvor fotografije: kazalistekerempuh.hr

Predstavu u jednoj rečenici opisuju: „Svijet srlja u propast, a ljudi u šoping-centre.“ Popust na ulaznice za studente moguće je uz prikaz indeksa ili potvrde o studiranju.

Izvor fotografije: vecernji.hr

Teatar &TD u lipnju održava mnoge predstave među kojima su Divljaci, Pizza s Krešom, Kaspar i Mala Zabava. Cijene ulaznica za ove predstave kreću se 30 – 70kn, a studenti imaju pravo na 50% popusta na kazalištu blagajne.

Izvor fotografije: ludakuca.hr

U poznatom kazalištu Luda kuća također igraju mnogobrojne predstave u lipnju, a među njima su Đurologija, Samo preko njega mrtvog i Potpuni stranci koja će biti i u Puli i Kaštelu. Cijene se kreću 50 – 100 kn, a moguće je birati mjesta na parteru ili na balkonima. Međutim, karte se u Ludoj kući uvijek razgrabe stoga ukoliko želite odgledati neku od ovih predstava u opuštenoj atmosferi poznatog kazališta osigurajte si mjesto što prije.

Podijeli

O autoru

Komentirajte