O nama

Zanima te gdje izaći, kako se prijaviti na razmjene i kako ćeš se tamo provesti, a uz to želiš saznati najnovije poslovne vijesti? Dobrodošao!

Manager Magazine je studentski poslovni list osnovan početkom svibnja 1995. godine kao jedan od glavnih projekata Hrvatske studentske asocijacije (HSA). S obzirom na mogućnosti koje je donijelo multimedijsko okruženje, tako i Manager Magazine ima svoje web izdanje i društvene mreže preko kojih gradimo svoju publiku. Manager predstavlja motiviranu studentsku populaciju koja generacijama svojim radom održava, gradi i konstantno radi na napretku i poboljšanju časopisa i portala.

Manager Magazine se sastoji od četiri rubrike koje objedinjuju poslovni svijet, studentski život i zabavu.

  • Business rubrika prati događaje i vijesti o gospodarskom životu u zemlji i inozemstvu iz našeg studentskog gledišta. Ova rubrika je za sve one koji žele pročitati koje su inovacije i trendovi u poslovnom svijetu ili intervjue s uspješnim studentima i poslovnim ljudima.
  • University rubrika sadrži najnovije studentske vijesti o zbivanjima na fakultetima. U ovoj rubrici nalaze se i svi detalji o studentskim razmjenama te priče iz prve ruke studenata koji su bili na njima. Također, ovdje ćeš pronaći sve o projektima Hrvatske studentske asocijacije, ali i ostalih studentskih udruga na sveučilištu i šire.
  • Lounge rubrika je najopušteniji dio Managera jer obuhvaća mnoštvo zabavnih sadržaja za studente, od kazališta i izložbi sve do koncerata i izlazaka. Osim toga, ova rubrika prati uspone i padove svjetskih trendova, a pojedincima daje savjete kako postati bolja verzija sebe.
  • Kolumne sjedinjuju različite teme iz svakodnevnog života pisane u serijalima. Bilo da te zanima ekološki način življenja, održivost na studentskom budžetu ili pak nesvakidašnje priče iz života studenata ovdje ćeš pronaći nešto za sebe.

Između brojnih nagrada, priznanja i pohvala, svakako izdvajamo Rektorove nagrade dobivene:
– 2012/2013. za rad i doprinos akademskoj zajednici
– 2014/2015. za konferenciju Manager20 – Youth Reshaping the Future
– 2018/2019. za 100. izdanje poslovnog lista

Gdje nas još možeš pronaći?
Facebook: Manager Magazine – studentski poslovni list
Instagram: @manager_magazineHSA
LinkedIn: Manager Magazine
Twitter: @hsa_manager
TikTok: @manager.magazine
YouTube: Manager Magazine