O nama

Zanima te gdje izaći, kako se prijaviti na razmjene i kako ćeš se tamo provesti, a uz to želiš saznati najnovije poslovne vijesti? Dobrodošao!

Manager Magazine je studentski poslovni list osnovan početkom svibnja 1995. godine kao jedan od glavnih projekata Hrvatske studentske asocijacije (HSA). Manager predstavlja motiviranu studentsku populaciju koja generacijama svojim radom održava, gradi i konstantno radi na napretku i poboljšanju časopisa.

Manager Magazine se sastoji od 3 rubrike koje objedinjuju poslovni svijet, studentski život i zabavu.

  • Business rubrika prati događaje i vijesti o gospodarskom životu u zemlji i inozemstvu iz našeg studentskog gledišta. Ova rubrika je za sve one koji žele pročitati koje su inovacije i trendovi u poslovnom svijetu ili intervjue s uspješnim studentima i poslovnim ljudima.
  • University rubrika sadrži najnovije studentske vijesti o zbivanjima na fakultetima. U ovoj rubrici nalaze se i svi detalji o studentskim razmjenama te priče iz prve ruke studenata koji su bili na njima. Također, ovdje ćeš pronaći sve o projektima Hrvatske studentske asocijacije, ali i ostalih studentskih udruga na sveučilištu i šire.
  • Lounge rubrika je najopušteniji dio Managera jer obuhvaća mnoštvo zabavnih sadržaja za studente, od kazališta i izložbi sve do koncerata i izlazaka. Osim toga, ova rubrika prati uspone i padove svjetskih trendova, a pojedincima daje savjete kako postati bolja verzija sebe.

Između brojnih nagrada, priznanja i pohvala, svakako izdvajamo Rektorove nagrade dobivene:
– 2012/2013. za rad i doprinos akademskoj zajednici
– 2014/2015. za konferenciju Manager20 – Youth Reshaping the Future
– 2018/2019. za 100. izdanje poslovnog lista

Ako želiš znati tko sve stoji iza svih ovih članaka, videa i objava, klikni ovdje.

Gdje nas još možeš pronaći?
Facebook: Manager Magazine – studentski poslovni list
Instagram: @manager_magazine
LinkedIn: Manager Magazine
TikTok: @manager.magazine
YouTube: Manager Magazine