Održano finale Event Management Competitiona

LinkedIn

Jučer, 23. travnja 2022., održan je finalni krug studentskog natjecanja Event Management Competition. Šest timova natjecalo se za vrijedne nagrade u drugom izdanju ovoga natjecanja Hrvatske studentske asocijacije.

Organizacijski tim Event Management Competitiona

Kako je izgledalo finale?

Prvi krug održao se 2. travnja, a drugi 9. travnja u online izdanju. Finale je održano u WESPA Spacesu. Šest timova koji su prošli u finalni krug su bili Bura, Squadra, ŠiDuo, Harmo, TIK i Taikun. Nagrada za prvo mjesto bila je 3500kn te praksa u event management agencijama, za drugo mjesto 2000 kn te treće mjesto 1000kn, a uz to svi timovi koji su sudjelovali u finalu dobili su poklon pakete sponzora.

U finalnom krugu natjecatelji su osmišljavali te prezentirali evente za zadana poduzeća pa je tako tim Bura osmišljao event za Orbico, timovi Squadra i TIK za dm, tim ŠiDuo i Taikun za Camping Plitvice, tim Harmo za MissArt.

 

Proglašenje pobjednika

Nakon održanih prezentacija žiri je proglasio pobjednike. Pobjedu je odnio tim Squadra s uvjerljivo najboljom prezentacijom. Drugo je mjesto zaslužio tim Bura, a treće mjesto pripalo je timu TIK.

Pobjednički tim Squadra

„Drago mi je da smo se moj tim i ja prijavili na ovo sjajno natjecanje Event Management Competition. Pohvalio bih sve sponzore i agencije koje su sudjelovali i osigurali nam ove sjajne nagrade te nam pružili priliku da odradimo sjajnu praksu u njihovim poslovnicama. Vjerujem da ćemo se ja i moja ekipa vratiti i sljedeće godine. Hvala EMC-u i organizacijskom timu na ovom sjajnom projektu “ – rekao je član pobjedničkog tima o svojem iskustvu na natjecanju.

 

Čestitamo svim pobjednicima i vidimo se iduće godine na trećem izdanju EMC-a!

Podijeli

O autoru

Komentirajte