Izgradnja hotela za gamere

LinkedIn

Industrija videoigara postaje sve popularnija i sve se više ulaže u nju. Razlog tome su dakako iznimno visoki profiti. Govoreći u brojkama, radi se o 148 milijardi američkih dolara, što je više nego vrijednost tržišta kina i streaminga zajedno.

Sukladno tome, planira se izgraditi osam hotela namijenjenih gamerima. Prvi bi trebao biti izgrađen u Phoenixu, a nakon toga će se otvoriti i u Las Vegasu, Denveru i Chicagu. Ljubitelji videoigara moći će koristiti najnovije tehnologije proširene i virtualne stvarnosti. Ovakvi hoteli će također biti prikladni za održavanje raznih turnira poput eSporta. Detalji o izgledu unutrašnjosti hotela nisu u potpunosti poznati, ali zasigurno će biti velik broj igraćih konzola i gamerskih računala. Osim toga, svi posjetitelji će imati priliku uživati u bazenima, restoranima, teretani i kinodvorani.

Dogovor je sklopljen s GSD Group, strategijskom agencijom koju je vodila osnivačica Shelly Murphy, najpoznatija po produkciji uspješnog filma „Teenage Mutant Ninja Turtles“, i partnerom Napoleonom Smithom III. GSD Group je uvidjela priliku i stekla prava na izgradnju tematskog hotela Atari prilagođenog za igranje videoigara.

Osim što će hotel biti idealno mjesto za održavanje turnira, bit će pristupačan svima koji žele igrati videoigre sa svojim prijateljima. Što se tiče cijene, mnogi će si moći priuštiti i organiziranje zabave gdje će imati priliku na jednom mjestu s čak deset igraćih konzola okušati se u raznim izazovima koje nude nove videoigre.

Podijeli

O autoru

Bok. Studiram Poslovnu ekonomiju na EFZG-u te sam trenutno na trećoj godini. Timu Manager sam se pridružila 2018. godine i od tada sam najviše voljela pisati o tehnologiji i poslovnom svijetu. Kroz godine sam dobila priliku napredovati te sam od ove godine urednica rubrike Business. Osim što aktivno pišem, također volim crtati, igrati video igre i pratiti sport u slobodno vrijeme. Smatram da je u životu potrebno biti ambiciozan i postaviti visoke ciljeve, ali isto tako i pronaći vremena za sebe.

Komentirajte