Međunarodni sajam mobilnosti “Razmijeni se”

LinkedIn

Ured za međunarodnu suradnju postavio je pitanja: „Želiš iskusiti život i studiranje u inozemstvu? Želiš saznati gdje ići na razmjenu? Želiš čuti zašto je poslodavcima međunarodna suradnja važna? Ako je tvoj odgovor da, Ured za međunarodnu suradnju nudi i odgovor na pitanje „Kako?“.

 

Ured za međunarodnu suradnju organizira sajam međunarodne mobilnosti pod nazivom Razmijeni se, u suradnji s Ekonomskom klinikom i Hrvatskom studentskom asocijacijom (HSA). Sajam se održava danas od 10 do 14 sati na Ekonomskom fakultetu Zagreb. Program će se održati u kongresnoj dvorani te na štandovima u chillin‘ zoni. Razmijeni se  nudi edukativna i zanimljiva predavanja te razgovore i predstavljanje preko 120 međunarodnih partnerskih institucija EFZG-a za razmjenu.

Na prvom će predavanju sam Ured prezentirati mogućnosti razmjene, a na drugom predsjednik uprave Umjetne inteligencije d.o.o. o važnosti međunarodne razmjene. U prvom će se panelu raspravljati je li međunarodna mobilnost CV make up ili stvarna prednost pri zapošljavanju.

Program će završiti panelom studentskih udruga koje će predstaviti neke od mogućnosti međunarodne mobilnosti koje one nude. Jedan od njih je i neizostavni International Week od HSA.

Tijekom cijelog će se programa na štandovima održavati promocija partnerskih institucija za studijski boravak i promocija kraćih studentskih mobilnosti.

Kroz predavanja, i uz vedar i opušteni ton, otputuj do zemlje u kojoj želiš primijeniti naziv sajma. Ili barem razmijeni informacije!

Podijeli

O autoru

Komentirajte