Interliber ponovno u vašem gradu

LinkedIn

Interliber, međunarodni sajam knjiga i učila, i ove se godine održava na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 18. studenoga. Kao i prethodnih 40 godina koliko ovaj sajam njeguje svoju tradiciju,  okuplja svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu promovirajući knjigu, znanje i znanost.

Neki od nakladnika kojima se i ovog Interlibera možemo nadati su 24sata d.o.o., Dobra knjiga d.o.o., Fokus komunikacije d.o.o., Glas koncila, Good book j.d.o.o., Mate d.o.o., Meridijani, Naknada Ljevak Profil knjiga d.o.o., Školska knjiga d.d., Znanje d.o.o. i mnogi drugi. Svojom ponudom dokazuju da nakladništvo u Hrvatskoj zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Osim domaćih nakladnika, u Premium programu će se ugostiti inozemni pisci, a sam Premium program uređuju urednici hrvatske književne scene. U sklopu edukativno-zabavnog programa za djecu, školici Znanstvenog kvarta najmlađi će se posjetitelji moći družiti sa znanstvenicima i zabavljati uz edukativne pokuse, a učenici osnovnih i srednjih škola natjecat će se u kvizovima znanja High five. Novost na ovogodišnjem Interliberu je World Education Fair – Sajam svjetskog obrazovanja koji se održava 16. i 17. studenog 2018. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. U ovom će programu svi zainteresirani za obrazovanje u inozemstvu moći dobiti informacije o studiranju, srednjim školama, jezičnim tečajevima u inozemstvu i Work&Travel USA programu. Prateći programi organiziraju se u suradnji sa Zajednicom nakladnika i knjižara pri HGKHrvatskim kviz savezom i samim izlagačima.

Ulaz na Interliber je besplatan za sve posjetitelje, a svake ga godine posjeti oko 130 000 zaljubljenika u knjige. Interliber je jedinstvena prilika za poslovne susrete i umrežavanje nakladnika, knjižara, knjižničara, autora, ili ako ste samo posjetitelj, umrežavanje s dobrim knjigama. 🙂

Podijeli

O autoru

Komentirajte