Deset stvari koje niste znali o seriji Euphoria

LinkedIn
  1. Hunter Schafer bila je potpuna početnica u glumi

Glumica Hunter Schafer (Jules) prije uloge u Euphoriji bila je model te je za audiciju za seriju saznala preko Instagrama.

  1. Glumac Angus Cloud otkriven je na ulici

Angus Cloud u jednom je od intervjua rekao da se lik Fezca vjerojatno nije trebao dugo zadržati u seriji s obzirom na to da mu je producentica prišla na ulici i pitala ga je li zainteresiran za ulogu. Međutim, obožavatelji su toliko zavoljeli dilera „zlatnog srca“ da su ga producenti ostavili u seriji.

  1. Jacob Elrodi osjeća se krivim zbog pojedinih scena

Glavni negativac serije, agresivni i manipulativni Nate, u toksičnoj je vezi s Maddy Perez, koju često vrijeđa i napada. Jacob Elrodi izjavio je da mu je jako stalo do kolegice Alexe Demie i da mu je bilo teško glumiti da je povrjeđuje.

  1. Boca kojom je Fezco udario Natea bila je izrađena od šećera

Slavna scena na početku druge sezone u kojoj Nate dobije batine od Fezca, izvedena je s bocom izrađenom od šećera. Jacob Elrodi izjavio je da osjećaj baš nije bio kao da je udaren šećerom.

  1. Zendaya i Angus Cloud pohađali su istu školu

Dvoje glumaca pohađalo je školu za umjetnosti u Oaklandu te su znali jedno za drugo, ali nisu se međusobno poznavali.

  1. Barbie Ferreira išla je na audiciju sedam puta

Premda su producenti mnoge glumce u Euphoriji odabrali iz prve, Barbie Ferreira (Kat) morala se za svoju ulogu boriti čak sedam puta. Zbog neslaganja s producentima nije se pojavila na premijeri druge sezone.

  1. (Ne)stvarni nudizam

Čak i oni koji nisu gledali seriju znaju da Euphoria obiluje seksualnim scenama. Međutim, neki su glumci poput Erica Danea (Nateovog oca, Cala) nosili su umjetne dijelove tijela kako se ne bi potpuno razotkrivali pred kamerama.

  1. Sydney Sweeny zna MMA

Iako Cassie u drugoj sezoni dobije pljusku od Maddy, glumica Sydney Sweeney u srednjoj se školi natjecala u mješovitim borilačkim vještinama. Dapače, u jednom od intervjua pohvalila se da je pobijedila čak i dečke.

  1. Zendayina hoodica prodana je za 8000 dolara

U sklopu projekta za skupljanje donacija za obitelji pogođene posljedicama pandemije, Zendayina poznata crvena hoodica prodana je za čak 8000 dolara.

  1. Euphoria je remake

Prije američke Euphorije postojala je izraelska serija istog imena i slične teme, premda su u novu verziju uvedene mnoge promjene.

Podijeli

O autoru

Bok, zovem se Dora i teški sam introvert kojem je mnogo draže ovako se predstaviti nego ustati i s punom dvoranom podijeliti tri zanimljive stvari o sebi. Ovdje ću reći da kad odrastem želim biti pisac, isprobavati fine restorane i nabaviti ogromnog psa. Odnekud se mora početi pa ja počinjem od Managera. :)

Komentirajte