Natjecanje za studente koje donosi vrijedne nagrade

LinkedIn

I ove godine se održalo natjecanje EMC (Event Management Competition) na koje su se mogli prijaviti studenti. Već smo saznali tko ide u finale, a o nagradama i izgledu natjecanja pročitajte u nastavku.

Također, ako ste propustili prijaviti se na ovo natjecanje, ne brinite, Hrvatska studentska asocijacija organizira još jedno, a nagrada je 15 tisuća kuna.

Kako je izgledalo natjecanje?

Prijaviti su se mogli timovi od maksimalno četiri člana, a natjecanje se održava u tri kruga. U prva dva kruga su sudjelovali svi timovi, neovisno o ostvarenim bodovima u prvom krugu. Prvi krug se održao 2. travnja, a sastojao se od pitalica za koje su natjecatelji imali 50 minuta. Tjedan dana nakon toga održao se drugi krug koji je bio fokusiran na studije slučaja (case study). Za to je bilo izdvojeno sat i pol vremena, a sveukupno je bilo tri pitanja. Rezultati iz oba kruga su se zbrojili i koristio se ponder 20:80 gdje se obratila veća pažnja na drugi krug.

Nakon što su određeni bodovi, šest timova dobilo je priliku natjecati se u finalu. Tako je najviše bodova stekao tim pod nazivom Šiduo, a preostalih pet su Bura, Squadra, Takuin, Runzzz i Harmo.

Pobjednika ćemo saznati nakon što se održi treći krug 23. travnja gdje će natjecatelji  kreirati i predstaviti idejna rješenja za evente koji su im dodijeljeni.

Koje su nagrade?

Osim odličnog iskustva, prva tri mjesta osvajaju nagrade. Zlatni tim, tj. prvo mjesto osvaja 3500 kuna, poklon paket i stručnu praksu, drugo mjesto 2000 kuna, poklon paket i stručna praksa te treće mjesto tisuću kuna i poklon paket.

Osim nagrade za prva tri najbolja tima, svi natjecatelji imat će mogućnost sudjelovati na edukativnoj radionici o Event Managementu.

Čestitamo svim polaznicima na ostvarenim rezultatima te željno iščekujemo vidjeti top tri tima.

Osvoji 15 000 kuna!

Ako se niste uspjeli prijaviti na ovo natjecanje, ili biste sudjelovali na još natjecanja, HSA također održava projekt pod nazivom Start It Up. Glavna nagrada ovog natjecanja je 15 tisuća kuna, a prijaviti se možete u timu od tri do pet osoba. Natjecanje se sastoji od četiri edukacije i završnog kruga, a sve što trebaš je biti inovativan i predstaviti svoju ideju. Sve informacije o ovom natjecanju, ali i brojnim drugim događajima saznajte klikom ovdje.

Podijeli

O autoru

Bok. Studiram Poslovnu ekonomiju na EFZG-u te sam trenutno na petoj godini. Timu Manager sam se pridružila 2018. godine i od tada sam najviše voljela pisati o tehnologiji i poslovnom svijetu. Kroz godine sam dobila priliku napredovati te sam dvije godine bila urednica rubrike Business. Osim što aktivno pišem, također volim crtati, igrati video igre i pratiti sport u slobodno vrijeme.

Komentirajte