Zimska putovanja

LinkedIn
Snijeg, vino, tartufi, samo su neki od motiva da navučete tople rukavice i kape te krenete na zimski izlet. Ovo su destinacije u Hrvatskoj koje se isplati posjetiti i zimi!
Nacionalni park Plitvička jezera

Nakon uspješno, ili neuspješno, odrađenih kolokvija i ispita, valja dobro odmoriti duh i tijelo. Idilični prizori Plitvičkih jezera su najbolji način da napunite baterije. Poslije uživanja u prirodi, vrijeme je za kušanje gastronomske ponude i finske saune!

Baranja

Od prirodnih atrakcija i kulturnih znamenitosti  do noćnog života. Baranja ima sve. Iznimno dragi i velikodušni domaćini pobrinut će se da se dobro najedete i zabavite! Uz posjet najstarijim vinskim podrumima u Hrvatskoj, obavezno se morate okušati i u radionici keramike.

Istra

Ukoliko volite mediteransku kuhinju, Istra je pravi izbor za vas. Zaputite se kroz ceste sira i maslinovog ulja te uživajte u najkvalitetnijim namirnicama ovog bajkovitog dijela Hrvatske. Ako želite kušati nešto drugačije, preporučujemo lov na tartufe! Ljubavni parovi mogu krenuti stopama legendarnog venecijanskog ljubavnika Casanova i rimske carice Livije i posjetiti Vrsar, gradić blizu Limskog zaljeva, te uživati u istarskom spa iskustvu, jelima od tartufa i „čaši terena“.

Dalmacija

Svi na more! Svjesni smo beneficija morskog zraka za zdravlje, a uz to sad je odlična prilika za zaobilaženje turista i vrućina prilikom razgledavanja gradova. Oni hrabri mogu se okušati u riječnom raftingu, a oni slabijeg srca mogu uživati u tradicionalnim jelima!

 

Podijeli

O autoru

Bok! Studiram Poslovnu ekonomiju na EFZG-u, a timu Manager pridružila sam se tek 2021. godine. Volim pisati o zabavi i problemima s kojima se susreću mladi. Kad odrastem želim biti gajitelj divljih smokava ili lovočuvar u Hogwartsu.

Komentirajte