Escape na otvorenom – nova atrakcija u Zagrebu za koju ti nudimo popust!

LinkedIn

Voliš pustolovine, a smatraš kako te u Zagrebu više ništa neće impresionirati? Zanima te kako možeš putovati kroz vrijeme i ujedno se dobro nasmijati?  Manager Magazine je baš za tebe istražio novu i uzbudljivu atrakciju u Zagrebu koja će tebe i tvoje društvo oboriti s nogu.

Crna Kraljica je bacila kletvu na tebe, a ti imaš 90 minuta da pronađeš tajni napitak koji će te spasiti i riješiti kletve! Putuj kroz vrijeme i riješi epske zagonetke koje će te odvesti na putovanje kroz povijest grada Zagreba. Danas je to samo igra, ali nekad je to bio dio svakodnevnog života koji se događao na ulicama Zagreba. Jednom kada započneš ovu uzbudljivu igru, nema povratka.

Možda si tim ulicama već prošao, no svakim ćeš korakom saznati novu i zanimljivu priču. Rješavajući zagonetke kreirat ćeš svoj put te testirati svoju snalažljivost. Uz to sve saznat ćeš i na kakve si sve lude ideje sa svojim društvom spreman te kakva sve smiješna rješenja zaključuješ kako bi došao do cilja. Ovo putovanje kroz povijest i lude scene koje te čekaju na putu stvorit će nezaboravnu uspomenu koja je svakom društvu potrebna.

izvor: Travel to Croatia

U suradnji s Escape na otvorenom, Manager Magazine ti nudi promo kod: „MANAGER10“ od 10% popusta!

Uobičajena cijena po osobi je 120 kn, ali ako iskoristiš kod cijena paketa (5-8 osoba) iznosit će 560 kn!!!

Skupi ekipu i doživi Escape Zagreb!

Kako se redakcija zabavila na Escape igri možete vidjeti i na našem TikTok profilu „Manager Magazine“.

Podijeli

O autoru

Hej! Studentica sam 2. godine Poslovne ekonomije na EFZG-u. Novinarka sam Managera od listopada 2020. godine., a najviše volim pisati u Business i Lounge rubrici. Osim povremenog pisanja zadužena sam za financije. Svoje slobodno vrijeme volim provesti s obitelji i prijateljima te obožavam putovati. U životu se vodim filozofijom da je potrebno ponekad ubiti misli kako bi preživio.

Komentirajte