Regrutacija Hrvatske studentske asocijacije

LinkedIn

Kažu da je studentsko doba u isto vrijeme i najljepše i najteže doba čovjekova života. Što nakon diplome? Kako naučeno na fakultetu primijeniti u stvarnom životu? Hrvatska studentska asocijacija (HSA) bavi se upravo tim pitanjima.

HSA je neprofitna studentska udruga smještena u Zagrebu čija je misija profesionalni razvoj studenata i omogućiti im da naučeno primijene i van predavaonica kroz timski rad na raznim projektima, edukacijama te studentskim razmjenama i putovanjima.


Udruga djeluje kroz 7 timova (Financije, Međunarodna suradnja, Ljudski potencijali, Kultura, zabava i sport, Marketing, Informatika i Manager – studentski poslovni list) koji rade na raznovrsnim projektima od kojih su najpoznatiji konferencija Business u sportu (BUS), Marketing Madness (MM), DriveIN Kino, International Week i Brucošijada EFZG.


Osim rada na spomenutim projektima, svi članovi HSA imaju mogućnost pohađati predavanja i edukacije, prakse i studije slučajeva raznih globalno renomiranih poduzeća kako bi proširili svoje vidike za budućnost i uložili maksimum u svoj osobni i profesionalni razvoj.


Udruga trenutno broji više od 70 aktivnih članova i u potrazi je za novim, ambicioznim studentima koji su voljni iskoristiti svoj potencijal i pridružiti nam se u radu, rastu ali i zabavi. Regrutacija traje do 8. ožujka 2019. i potencijalni članovi mogu se prijaviti preko web stranice www.hsa.hr/uclanise


Naša mantra je „Više od studiranja“ i pozivamo sve koji žele isto i iskusiti, upoznati nove ljude i razviti nove vještine da nam se pridruže!

Podijeli

Komentirajte