Marketing Madness 2018.

LinkedIn

Hrvatska studentska asocijacija organizira, petu godinu zaredom, konferenciju Marketing Madness koja će se održavati 22. i 23. ožujka 2018. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Konferencija će 22. ožujka početi u 9:00 dok će 23. ožujka početi u 10:00.

Konferencija je interaktivnog karaktera te povezuje mlade proaktivne individualce željne novih znanja iz područja marketinga i područja njegove primjene. Konferencija pruža uvid u aktualne trendove koji se primjenjuju u Hrvatskoj i svijetu, a kroz iskustva najboljih i najuspješnijih profesionalaca razvija ideje za kreativno rješavanje problema. Cilj nam je sagledavati primjenu marketinga kroz različite aspekte poslovanja u obliku dinamičnih predavanja i ”know-how” radionica.Projekt će se odvijati kroz dva dana, a svaki je dan zamišljen kao jedna tematska cjelina. Tijekom prvog dana zainteresirane individualce, kroz dinamične panel-diskusije i interaktivna predavanja, upoznajemo s aktualnim trendovima u svijetu PR-a (odnosa s javnošću). Drugi dan obuhvaća ulogu i važnost oglašavanja u današnjem svijetu brzih i značajnih promjena.Neki od predavača koje bismo istaknuli su: prof. dr. sc. Ana Tkalac Verčič, Robert Petković (Bruketa&Žinić&Grey), Iva Obrovac (404 agencija), Aleksandra Đermanović (Mediacor), Manuela Šola (Komunikacijski laboratorij), Marko Pačar (Degordian), Scott Coleman (Top Digital Agency) te mnogi drugi. Detaljniji podaci o samoj konferenciji dostupni su na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/MarketingMadnessZagreb.Za konferenciju je razvijena i aplikacija za mobilne uređaje u suradnji s tvrtkom mStart. U samoj aplikaciji moguće je pronaći detalje o samom programu konferencije, govornicima, partnerima te ostale novosti relevantne za konferenciju.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.mstart.MarketingMadness

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/marketing-madness/id1353837470?mt=8

Ulaz je potpuno besplatan, a za sudionike konferencije osigurali smo hranu i piće te brojne vrijedne nagrade. Sudionici se trebaju prijaviti ispunjavanjem Google obrasca dostupnog na linku: http://bit.ly/MMprijave.

 

Podijeli

Komentirajte