Drive In Kino se vraća! – Ove godine na novoj lokaciji

LinkedIn
Novo izdanje Drive In Kina održat će se 20. i 21. travnja te 27. i 28. travnja 2024. na novoj, većoj lokaciji kako bismo posjetiteljima omogućili besprijekorno iskustvo. Nova lokacija se nalazi malo istočnije, na Parkingu tržnice Borongaj.

Ulaz na Drive In Kino je besplatan za sve posjetitelje, a moguće je doći već od 18h automobilom i smjestiti se u našu ugodnu lounge zonu te se prije početka projekcije u 21h opustiti uz zabavan sadržaj s početkom u 20h organiziran od strane sponzora projekta.

Detalji programa

Prvi vikend otvaramo s filmom za one najmlađe; “Potraga za Nemom”, a u duhu klasika nastavljamo i dan nakon, s filmom “Vrag nosi Pradu”. Drugi vikend projekta se nastavlja s bezvremenskim hrvatskim filmom “Svećenikova djeca”, a ovogodišnje izdanje zatvaramo s filmom “Klub Boraca”. Uz samu projekciju, priprema se i nezaboravni popratni program kviza općeg znanja, stand up komedije i radionica za djecu.

Izvor: Marko Jurić

Drive In Kino najveći je i najposjećeniji projekt Hrvatske studentske asocijacije (HSA) osmišljen 2013. godine, po uzoru na američku tradiciju. Projekcijom filmova na otvorenom, koja se odvija u četiri dana kroz dva uzastopna vikenda, ovaj projekt donosi dašak prošlosti i gotovo zaboravljen način zabave u naše krajeve.

Riječi organizatora

Voditeljica projekta, Tonka Budanko, naglasila je kako su, zahvaljujući sponzorima, posjetiteljima omogućena besplatna pića i snackovi, kao i vrijedne nagrade za one najsretnije.

Izvor: Marko Jurić

“Iz godine u godinu popularnost našeg projekta raste pa nam tako dolaze gledatelji svih uzrasta. Prethodne godine zabilježili smo više od 2.000 posjetitelja te preko 750 automobila iz kojeg su se pratili filmovi. Vjerni posjetitelji su nam studenti te roditelji s djecom. Cjelokupan projekt vode studenti, volonteri Hrvatske studentske asocijacije, koji već 12 godina uspješno omogućavaju drugačije iskustvo gledanja filmova.” – naglasila je Tonka.

Summa Summarum

Vjerujemo kako ćete u ova dva vikenda naći nešto što vam se sviđa, a organizatori su se pobrinuli za to da nikome ništa ne fali. Povedite prijatelje, srodne duše, roditelje, djecu, i vidimo se na Borongaju!

 

Podijeli

O autoru

Pozdrav! Trenutno sam na drugoj godini studija menadžmenta i pišem za Manager o raznim temama, u svakoj kategoriji ponešto. U slobodno vrijeme me se može naći po kavama od Straduna do Tkalče.

Comments are closed.