Marketing Madness – powered by Kaufland

LinkedIn

Najavljujemo vam događaj koji će probuditi vašu kreativnost i proširiti vaše horizonte – Marketing Madness, najveća studentska marketinška konferencija u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije (HSA), slavi svoje deseto izdanje! 

Ovogodišnji Marketing Madness održat će se 22. i 23. ožujka na prestižnoj lokaciji Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, i ono što je najbolje – sudjelovanje je potpuno besplatno za sve zainteresirane! 

O čemu se radi?  

Marketing Madness nije obična konferencija, već prava fešta ideja, iskustava i znanja iz područja marketinga i PR-a. Spojite se s regionalnim stručnjacima i budite dio dinamične razmjene informacija i inspiracije tijekom ova dva intenzivna dana. Karte možete preuzeti putem linka: https://core-event.co/events/marketing-madness-konferencija-603b/ 

Izvor: Marketing Madness

Tijek konferencije

Prvi dan konferencije, posvećen kreativnoj strani marketinga, bit će prilika da čujete priče o izazovima i uspjesima u kreativnom svijetu. Predavanja će pokriti različite teme poput inovativnih marketinških strategija, korištenja novih tehnologija u promociji proizvoda i usluga te prilike i izazove koje donosi digitalno doba. 

Drugi dan fokusiran je na važnost marketinga u odnosima s javnošću i kako graditi uspješne marketinške strategije koje jačaju brendove i odnose s kupcima. Rasprave će se dotaknuti tema poput upravljanja reputacijom, kreiranja relevantnog sadržaja za ciljane skupine te primjene analitike u marketinškim strategijama.  

Izvor: Marketing Madness

Rezerviraj svoje mjesto!  

Marketing Madness nije samo konferencija, već i prilika za networking i povezivanje s budućim kolegama i mentorima. Sudionici će imati priliku sudjelovati u interaktivnim radionicama, panel raspravama te postavljati pitanja i razmjenjivati ideje sa stručnjacima iz industrije. 

Osim toga, sudjelovanje na Marketing Madnessu pruža jedinstvenu priliku za stjecanje novih znanja i vještina koje će vam pomoći u daljnjem profesionalnom i osobnom razvoju. Bilo da ste student koji tek ulazi u svijet marketinga ili već iskusni stručnjak, ova konferencija nudi inspiraciju i uvid u najnovije trendove i prakse. 

Stoga rezervirajte svoje mjesto na Marketing Madnessu i budite dio ovog dinamičnog i inspirativnog događaja koji će oblikovati vašu budućnost. Vidimo se 22. i 23. ožujka na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu! 

 

 

Podijeli

O autoru

Bok! Ja sam Nika i studentica sam poslovne ekonomije. Kreativan sam tip, a volim slušati o svakakvim temama, od psiholoških, filozofskih pa i o biznisu. Zato sam odlučila pisati za Manager Magazine. Najviše od svega volim kavu i palačinke.

Comments are closed.