Prošao je October 3rd, ali stiže November 10th

LinkedIn

Falling for Christmas je novi film s Lindsay Lohan u glavnoj ulozi, njezin comeback u glumački svijet nakon odluke da se povuče iz svijeta slavnih. Postala je interes mnogih tabloida te su njezin stil života svi mediji burno izvještavali, a ona je jednostavno postala sita paparazza. Mediji su neprestano pratili svaki njezin korak ponajviše zbog kršenja zakona i alkoholizma.

Put do slave

Lindsay Lohan je rođena u New Yorku, postala je popularna 1998. godine s filmom Zamka za roditelje. U filmu je glumila blizanke koje se upoznaju u ljetnom kampu te žele pomiriti svoje roditelje. Uloga je bila odskočna daska u njezinoj karijeri, a roditelje u filmu su joj glumili Natasha Richardson i Dennis Quaid. Film je bio financijski uspjeh, a obožavaju ga sve generacije diljem svijeta.

Izvor: Screenshot YouTube

Tinejdžerska slava

Nakon što je stekla slavu s Disney filmovima, glumila je tinejdžericu u filmu Šašavi petak s Jamie Lee Curtis. Terapeutkinja Tess (Lee Curtis) se uskoro udaje i ima dvoje djece, a u poslovnom i privatnom životu je perfekcionist. Kćer Anna je tinejdžerica i pomalo buntovna: voli rock, ima svoj bend i sviđaju joj se zločesti dečki koji imaju motor. Anna se uskoro porječka s majkom te one zamjene mjesta – Anna u tijelu majke, a Tess u tijelu kćeri. Film je dobio pozitivne kritike i bio je komercijalni uspjeh.

Izvor: Screenshot IMDB

Mean girls

Uskoro je došao i film po kojem svi pamte Lindsay Lohan, a lansirao ju je među glumce A liste Hollywooda. Riječ je naravno o najdražem filmu svih tinejdžera, a to je Mean girls. Radnju filma sigurno svi poznaju, riječ je o Cady koja se školovala kod kuće jer su joj roditelji znanstvenici koji su radili u Africi. Ona se sada privikava na adolescentni život, a svi znamo kako je to teško. Uskoro se počinje družiti s pravom Queen B srednje škole, Reginom George. Film je naravno bio komercijalni uspjeh te je osvojio kritiku, a i postao dio pop kulture.

Izvor: Giphy.com

Film Mean Girls joj je donio status teen idola. Uskoro je potpisala ugovor s diskografskom kućom Casablanca Records te je objavila dva studijska albuma Speak i A Little More Personal (RAW). Pjevačka karijera nije zamijenila onu glumačku, Lindsay je glumila u filmovima Herbie: Punom brzinom  Peh do daske. Godine 2006. dok je snimala Obiteljska pravila (Georgia Rule) postala je medijska meta zbog nesuglasica na setu. Zatim je uslijedila borba s ovisnošću i rehabilitacija, događaji koji su joj naštetili karijeri. Pokušala je ostvariti comeback 2012. godine s filmom Liz & Dick i 2013. godine s filmom The Canyons. Oba filma su doživjela negativnu kritiku.

Comeback i budući planovi

Nakon što je uspješno pobijedila svoju ovisnost, Lindsay je potpisala ugovor sa streaming platformom Netflix. Uskoro ćemo je imati priliku gledati, da budemo precizniji 10. studenog, u romantičnoj komediji Falling for Christmas. Film je naravno o bogatašici kojoj su roditelji omogućili sve, a uskoro doživi nesreću na skijanju dok je zaručnik prosi te izgubi pamćenje – ne sjeća se tko je ni kako je završila tamo. Saznavši da ne zna koga bi nazvala iz bolnice, udovac Jake joj ponudi smještaj. Uskoro Sierra i Jakeova kćer prolaze kroz dnevne rutine ne bi li potaknuli njezino sjećanje. Kroz komediju možemo vidjeti kako se Sierra (Lindsay Lohan) ne pronalazi u svakodnevnom životu, npr. namještanje kreveta. Uskoro se rađa iskra između Jakea i Sierre baš kada je njezin zaručnik pronađe.

Sama Lindsay Lohan je opisala svoj lik kao ekstravagantnu, temperamentnu i glamuroznu osobu. U traileru se može čuti cover od Jingle Bell Rock iz filma Mean Girls. Cover pjesme je već dostupan od 4. studenog na svim glazbenim platformama. Sigurno prepoznajete pjesmu iz scene kada su se Regina, Cady, Gretchen i Karen u božićnim kostimima na talent showu plesale na ovu pjesmu. Gretchen je slučajno gurnula nogom CD player te je Cady tada počela pjevati pjesmu.

Izvor: Giphy

Za Lindsay sada dolaze mnogi projekti, a u planu je još jedan film s Netflixom pod nazivom Irish Wish. Riječ je o Maddie koja odlučiti biti svom prijatelju i ljubavi života djeveruša na vjenčanju u Irskoj. Nekoliko dana prije vjenčanja, Maddie zaželi želju: pravu ljubav i da se ona pronađe na mjestu mladenke. No to nije sve što čeka Lindsay. Nedavno je Jamie Lee Curtis izjavila da bi htjela napraviti nastavak Šašavog petka. Tko zna, možda vidimo smiješnu zamjenu još jednom, a mi Lindsay želimo sreću u njezinoj karijeri!

Izvor: Giphy

Podijeli

O autoru

Pozdrav! Studentica sam diplomskog studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Manageru sam se pridružila ove godine. Kada nisam zatrpana skriptama, seminarima, prikazima, prezentacijama i svim blagodatima studiranja, gledam serije i filmove. Najdraža serija mi je Prijatelji, a za film se ne mogu odlučiti, it's like Sophie's choice...Kada pak trebam uzeti predah od filmova i serija, tada upalim glazbu i opustim se uz dobre stare hitove. Smatram da je kroz život potrebno imati dobar smisao za humor, jer će ti biti lakše u životu.

Comments are closed.