Ovu subotu ne propustite plesni event Femme Station – pravi ženski kolektiv!

LinkedIn

U subotu, 28. lipnja u 20 sati u klubu Metropolis održat će se event Femme Station koji kroz ples pruža podršku ženama u sportu i kulturi. Glavna organizatorica je koreografkinja Jelena Đukanović, koja iza sebe ima 20 godina plesnog iskustva.

Event će biti sastavljen od tri dijela. Prvi dio bit će plesne borbe jedan na jedan, drugi dio rezerviran je za plesni showcase najpoznatijih hrvatskih koreografkinja, a treći dio je R’N’B party s hitovima iz 90ih i ranih 2000ih te je cijeli event organiziran u tom stilu.

Plesnom ludilu će se pridružiti i glazbena gošća – Lara Demarin iz benda The Funksteins, a specifičnost eventa je da su od natjecatelja, do DJ pa sve do videografa sve žene! Organizatorica Jelena kaže kako su prva dva izdanja eventa prošla pod mjerama koronavirusa što znači da ove godine mogu sjati punim sjajem.

– Ovo je prvi veći event koji sama organiziram. Prva dva izdanja eventa su bila pod mjerama, ali su svejedno bili puni do 200 ljudi, a sad smo već prekoračili duplo toliko i broj samo raste – otkrila je Jelena.

Iz Femme Stationa imaju i impresivne suradnje s poznatim brendovima poput Adidasa, Tinkture, F45, Nikona i Answeara.

Na linku možete pogledati atmosferu s prošlog eventa, a ovome se pridružite uživo uz pravi ženski kolektiv!

 

Podijeli

O autoru

Pozdrav! Studentica sam prve godine diplomskog studija Novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Novinarka sam Managera od 2019. godine te sam bila urednica rubrike University, a ove godine sam preuzela ulogu glavne urednice. Osim što aktivno pišem, također volim filmove i književnost te snimanje i montiranje koje želim usavršiti. Izrada memeova mi također nije strana. U životu se vodim jednostavnom filozofijom da uvijek treba izaći iz svoje comfort zone i pobijediti strahove te onom ​"fake it till you make it", a ono što me najviše pokreće su ljubav prema pisanju i prijatelji koji su mi podrška u svemu.

Komentirajte