„E mali, hoćeš da dodam granu tvojem obiteljskom stablu?“

LinkedIn
Dragi naši čitatelji, stigao je kraj Tinder priča.  Ovoga smo puta odlučili intervjuirati studenticu koja će nam iz ženske perspektive ispričati kako izgleda Tinder upoznavanje.
Predstavi nam se.

Bokić ja sam Petra i studentica sam Ekonomskog fakulteta. Godina imam dovoljno, ni puno, ni malo. U slobodno vrijeme volim putovati i papati finu klopu.

Koliko dugo koristiš Tinder?

Tinder sam koristila nekoliko puta. Mislim da sam ga prvi puta instalirala prije dvije godine na nagovor tadašnje cimerice. Ona je svaki tjedan odlazila na spoj s drugim likom pa me zanimalo kako joj to uspijeva (meni i dalje nije jasno, šmrc).

Što tražiš na Tinderu, nekog za vezu, upoznavanje ili nešto drugo?

Tražim prvenstveno osobu s kojom ću kliknuti. Dakle, tražim dečka, a to se ispostavilo jaaako teškim…

Koliko vremena provodiš na Tinderu?

Iskreno, zna se desiti i po nekoliko sati dnevno. Znam, znam ne morate mi ništa reći. Moje opravdanje je da hoću sve doznati odmah hahaha. Tako da pokušavam saznati i omiljenu boju, ali i najdublju traumu (hmm sad kad razmislim, možda je u meni problem, oh well…).

Kako izgleda tvoj profil?

Moj profil ima pet slika, samo moje face hvala lijepo. U opisu mi stoji: I`m a Victoria`s secret model, it`s just a secret that not even Victoria knows. Jako je bitno da dečki znaju da sam predivna, ali definitivno jedem dovoljno.

Kakvi su tvoji dojmovi o dečkima, po čemu se razlikuju njihovi profili?

Ajoj ima svega na tom Tinderu. Većina su egoistični, željni balavci koji bi samo jednu stvar u životu. Ne mogu reći, ali zna se pojavit i neko normalan, no onda je sudba kleta pa je visok 170… Trebam još nešto dodati ili vam je sve jasno?

Misliš da je Tinder adekvatna aplikacija za pronalaženje dugoročnog partnera?

Naravno. Znam puno ljudi koji su se upoznali na taj način i ostali skupa. Zašto ne. Ja još nisam te sreće, ali ne odustajem!

Jesi li upoznao nekog na Tinderu?

Išla sam na par dejtova, par je bilo jako, ali baš jako dosadnih. Jedan lik nije prestajao pričati o sebi, jedan je samo buljio u mene i zaključio da smo mi srodne duše nakon pola sata kave…

Kako se javljaš dečkima, imaš neki ulet ili se oni javljaju tebi?

Iako podržavam feminizam na maks, ja se ipak još uvijek nisam nikome javila. Al kad skupim hrabrost, vjerojatno to bude neki epic ulet kao: „E mali, hoćeš da dodam granu tvojem obiteljskom stablu?“. Mislim da je to čisto okej, hvala.

Jesu se tebi javljali dečki, kakvo mišljenje imaš o muškim uletima?

A u današnje vrijeme rijetko tko ima dobar ulet (osim mene naravno), ali bio je jedan: „Ćao, znaš ti tko sam ja? E pa vrijeme je da se upoznamo.“. Nakon toga sam mu skoro rodila troje djece.

Na što se fokusiraš kad odlučuješ hoćeš li svajpati lijevo ili desno?

Prvo i osnovno slike. Čim vidim polugolu ili golu sliku, frajeru nema šanse. Dalje, mora imat neki smiješan opis, dobru foru jer lik nisi došao na razgovor za posao briga me o tvojem TED talku. O seljačinama sa slikom volana i zlatnim satom da ne govorim…

Koji savjet bi dao dečkima kad kreiraju profil, a koji curama?

Dečki pročitajte odgovor na 11. pitanje, a cure ne spuštajte svoje kriterije. Znam i mene baka stalno pita kad ću se udat, ali neću se zakačit za prvu alfa seljačinu samo zato jer se mojima doma priprema svadba. To je to od mene, ekipa držite mi fige i ja ću vama! Pusa, bok!

Podijeli

O autoru

Bok! Studiram Poslovnu ekonomiju na EFZG-u, a timu Manager pridružila sam se tek 2021. godine. Volim pisati o zabavi i problemima s kojima se susreću mladi. Kad odrastem želim biti gajitelj divljih smokava ili lovočuvar u Hogwartsu.

Komentirajte