Aplikacija za povezivanje studenata s poslodavcima

LinkedIn

Fakultet organizacije i informatike iz Varaždina razvio je aplikaciju koja spaja studente s poslodavcima. Centar za podršku studentima i razvoj karijera ovog fakulteta osmislio je CPRSK APP koji omogućuje povezivanje studenata s poslodavcima, dok studenti imaju priliku upoznati se s čak sedamdeset partnerskih tvrtki.

Osim što većina studenata već koristi aplikaciju i sve njezine pogodnosti, neki su čak i sudjelovali u razvoju budući da je FOI pretežno informatički fakultet. Osim Centra za podršku studentima i razvoj karijera i studenata, u izradi su sudjelovali i Vladimir i Andrijana Mrkela, bivši studenti FOI-ja koji su sada vlasnici Northwest Agency-ja.

Uz bogatu ponudu poslodavaca, studentskih poslova i praksi, studenti unutar aplikacije mogu i čitati objave vezane uz poduzeća te vidjeti aktualne edukacije. Također, postoji opcija Statistika u kojoj studenti mogu pratiti broj pregleda profila, poslanih životopisa, sudjelovanja na aktivnostima i sve ostale statistike vezane uz njihov profil na CPRSK APPu.

Ovaj tjedan, od 23. do 27. svibnja, na FOI-ju se održava i 11. TJEDAN KARIJERA na kojem studenti uživo mogu upoznati poslodavce te saznati sve što ih zanima o poduzećima koja sudjeluju na ovogodišnjem tjednu karijera.

Podijeli

O autoru

Komentirajte