Kako je izgledao FIFA turnir

LinkedIn

48 natjecatelja, ali samo jedan ima priliku odnijeti glavnu nagradu. Mi znamo tko je to, a ako želite i vi saznati nastavite čitati, jer nam on otkriva sve o svojem iskustvu na turniru.

Druga godina za redom

FIFA turnir jedan je od novijih projekta Hrvatske studentske asocijacije te se ove godine održao po drugi put. U odnosu na prošlu godinu, povećali su broj natjecatelja za osam te je ove godine sudjelovalo 48 natjecatelja. Nagrade mogu osvojiti prva tri mjesta, ali postoje i još par načina na koji su mogli osvojiti nešto. Neki od njih su pobjeda u Kahoot kvizu ili pobjedom u tehniciranju.

Kako je organiziran turnir?

Turnir se održavao tri dana počevši od srijede pa do petka. Prva dva dana su se odvijale grupne faze i šesnaestina finala. Kao što smo već spomenuli, osim u igrici, svoje vještine su mogli pokazati i u tehniciranju. Najbolji u tehniciranju je ove godine bio Emanuel Stama koji je uspio iztehnicirati 2022 puta (i to smo ga mi trebali zaustaviti). Zadnji dan je održana osmina finala i sama završnica u koju je bio uklopljen Kahoot kviz gdje su natjecatelji imali priliku testirati svoje znanje o nogometu. Prvo mjesto na kvizu osvojio je Vito Sporiš nakon čega su mu dodijeljene nagrade. Nakon kviza je uslijedila borba za treće mjesto i u konačnici samo finale. Pobjedu je odnio natjecatelj koji je bio i na prošlogodišnjem turniru.

FIFA

And the winner is…

Prvo mjesto odnio je Karlo Jezidžić te je osvojio vrijedne nagrade poput Laser Taga za 10 osoba, 300 kuna u Futsal Dinamo webshopu, Zrmanja packrafting za dvije osobe, 2h Bowling Club, ClueGo Escape Room i 3h Squash Tower.

Karlo je imao priliku i prošle godine pobijediti, a tim s kojim najviše igra je PSG. Pitali smo ga je li sudjelovao na sličnim natjecanjima na što je odgovorio da je do sada već osvajao turnire po kafićima te da ubuduće planira prisustvovati i ozbiljnijim turnirima.

Nije uvijek lako pronaći vremena za posvetiti se hobijima kada uz to studirate ili radite. Karlo je podijelio kako zadnju FIFU ne igra baš često jer ne stigne zbog učenja. Priliku igrati ima tek svaki drugi-treći vikend, a do prošle godine je igrao svaki dan.

Drugo mjesto osvojio je Luka Žagar, a nagrade koje su ga dočekale su Zrmanja kayaking za dvije osobe, 1h Bowling Club (do 6 osoba), 2h Squash Tower te Futsal Dinamo poklon paket.

Na trećem mjestu se našao Tin Škrgatić te je osvojio Zrmanja kayaking za dvije osobe, ClueGo Escape Room, HSA poklon paket i 1h Squash Tower.

Za kraj čestitamo svima na osvojenim nagradama te se zahvaljujemo na sudjelovanju. Ako niste sigurni trebate li se prijaviti iduće godine na turnir, prisjetite se brojnih nagrada koje možete osvojiti, a kako bi Karlo rekao „Dođite, probajte, nećete požaliti“.

Podijeli

O autoru

Bok. Studiram Poslovnu ekonomiju na EFZG-u te sam trenutno na petoj godini. Timu Manager sam se pridružila 2018. godine i od tada sam najviše voljela pisati o tehnologiji i poslovnom svijetu. Kroz godine sam dobila priliku napredovati te sam dvije godine bila urednica rubrike Business. Osim što aktivno pišem, također volim crtati, igrati video igre i pratiti sport u slobodno vrijeme.

Komentirajte