Kamo letjeti najjeftinije?

LinkedIn

Situacija se polako vraća u normalu, a svima nam je u ovo vrijeme jedna stvar najviše nedostajala – kupiti avionsku kartu i isplanirati putovanje.

Svi znamo da postoje razne stranice koje nam pomažu u potrazi najjeftinijih avio letova, a ona koja je najpopularnija je svakako Skyscanner. Stranica je sigurna, ima podršku na više jezika, online podršku te je gotovo 90% uvijek sigurna cijena koju stranica prikaže. Ukoliko cijena više nije ista, to je sigurno zbog toga jer je akcija u tom trenutku istekla ili je prijevoznik u tom trenu promijenio cijenu. Skyscanner je najjednostavnija stranica za pretraživanje letova. Možete tražiti letove po danima, mjesecima pa i uz oznaku cijela godina što znači da će vam Skyscanner odmah izlistati sve najbolje opcije i do 12 mjeseci unaprijed.

Trenutno je puno akcija na avionske karte, a mi vam donosimo nekoliko njih..

Aviokarte u jednom smjeru iz Zagreba za Malmö se mogu kupiti već od 9.99€, a povratna karta je 19.98€. Do Kopenhagena iz ovog grada je nekih pola sata vožnje vlakom preko veličanstvenog Oresundskog mosta.

Možemo spomenuti veliki broj jeftinih letova do Milana i Londona od 11€, do Pariza od 12€ te do Budimpešte od 15€. Imajte samo na umu da vam sada za London više nije dovoljna osobna iskaznica, već vam treba putovnica.

Do kraja listopada aktualna je i sezonska linija iz Zadra do Gdanska u Poljskoj čije aviokarte u jednom smjeru možete kupiti od 9,99€, a povratnu od 19,98€.

Sredinom ovog mjesta aktualna je i akcija Turkish Airlinesa iz Zagreba za Istanbul gdje povratne aviokarte možete kupiti od 126€.

Za one malo odvažnije, ako su zainteresirani za par dana New Yorka, povratne aviokarte iz Zagreba mogu se kupiti po cijeni od 336€.

Kako nam se bliži i Nova godina, ako ju želite provesti u Istanbulu trenutno su povratne karte i letovi iz Zagreba, Sarajeva i Beograda po cijeni od 96€.

Za kraj ćemo vam samo ostaviti link Skyscannera u nadi da ćete pronaći neko putovanje po svome izboru i napokon se počastiti..

Podijeli

O autoru

Bok! Studentica sam treće godine Novinarstva i Odnosa s javnošću na FPZG-u. Novinarka sam Managera od početka 2019. gdje se bavim društvenim mrežama. Osim pisanja i rada na društvenim mrežama, u slobodno vrijeme volim pročitati dobru knjigu i pogledati film što mi pruža bijeg od stvarnosti. U životu se vodim time da se za sve u životu treba boriti i potruditi za ono što zaista želimo, ali da će mi ono što mi je suđeno na kraju i doći.

Komentirajte