Banke i njihovi studentski paketi

LinkedIn

Jednom kad postanemo studenti, mnoge stvari nam se promijene. S tim dolaze i brojne obaveze, a jedna od tih je svakako i pronalazak idealne banke i studentskog paketa gdje ćemo banci najmanje trebati dati, a dobiti najviše što možemo.

Prva banka je OTP banka koji nudi studentski paket OTP Indeks gdje studenti mogu za 0 kuna otvoriti tekući, žiro i devizni račun. Uz to se besplatno dobiva i usluga internet bankarstva, kao i Visa web prepaid kartica za još sigurniji online shopping jer na računu imaš uvijek taman onoliko koliko želiš potrošiti, a koristeći internet bankarstvo sve se kontrolira online te u realnom vremenu možeš sredstva s tekućeg prebaciti na Visa web račun.  Koristeći paket OTP Indeks godišnje se može uštedjeti do 542 kune.

U Erste banci se svima od 16 do 26 godina nudi Erste Club paket uz mjesečnu naknadu od 0 kuna za brojne usluge – Erste Club žiro račun za primanje povremenih uplata, Erste Club tekući račun za primanje redovnih uplata. Dodatne pogodnosti su i Diners Club studentska kartica, Diners Club standardna kartica te minus po tekućem računu i mogućnost plaćanja na rate. U paketu se nalazi i pristup online mobilnom bankarstvu George. Trenutno su dodatne pogodnosti 10% popusta u Mikronisu za kupnju stolnih računala te 50% popusta na ISIC Međunarodnu studentsku iskaznicu za online kupnju.

U Zagrebačkoj banci nudi se paket za mlade do 29 godina koji sadrži  kunski tekući račun s debitnom karticom, kunski žiroračun s debitnom karticom, online bankarstvo: mzabu i e-zabu, Financijski planer, dostupnost bankara putem e-poslovnice, podizanje gotovog novca debitnim karticama na bankomatima UniCredit Grupe u inozemstvu, s kunskih tekućih i žiroračuna bez naknade (pronađite ih putem m-zabe), bez naknade za obradu zahtjeva kod podizanja studentskih kredita. Također, ako je riječ o studentu moguće je i s beskontaktnom debitnom karticom prešutno prekoračenje do 1.000 kn bez redovnog prihoda, obročno plaćanje do 1.000 kn bez redovnog prihoda, kupovina online uz token. Također je tu i Mastercard Student kartica za mlade s limitom do 2.000 kn, koja se odobrava samo uz potvrdu statusa studenta, kao i kupovina on line i na rate bez kamata.

Još možemo spomenuti paket Raiffeisen banke FlexiSTUDENT paket gdje svi studenti do 27 godina imaju prao zatražiti svoj besplatan paket u kojem dobivaju tekući i žiro račun, praktičnu mojaRBA aplikaciju, Mastercard ili Visa Classic kreditnu karticu s limitom do 3000 kuna. Također, uz RaiPay aplikaciju moguće je plaćanje mobitelom.

Svaka banka nudi mnogo prednosti za mlade i studente, a na vama je da samo odaberete paket po vašim preferencijama. U jedno smo sigurni – koju god banku odaberete, obzirom na slične pogodnosti koje nude, nećete pogriješiti u niti jednom slučaju.

Podijeli

O autoru

Bok! Studentica sam treće godine Novinarstva i Odnosa s javnošću na FPZG-u. Novinarka sam Managera od početka 2019. gdje se bavim društvenim mrežama. Osim pisanja i rada na društvenim mrežama, u slobodno vrijeme volim pročitati dobru knjigu i pogledati film što mi pruža bijeg od stvarnosti. U životu se vodim time da se za sve u životu treba boriti i potruditi za ono što zaista želimo, ali da će mi ono što mi je suđeno na kraju i doći.

Komentirajte