Organizirajte evente s ekipom

LinkedIn

Znaš onog frenda koji skuplja studentske konferencije i natjecanja za CV kao sličice? E pa on je za EMC sigurno čuo već prije 4 godine…

Ako ti nisi taj frend i nekim čudom još nisi čuo za Event Management Competition, donosimo ti pregled jednog od najzanimljivijih studentskih natjecanja. I da, slažemo se da ih ne treba skupiti sve za životopis, pa ćemo ti  pokazati što točno ovdje ima za tebe da možeš donijeti suverenu odluku. Pa krenimo.

O čemu se radi

Ukratko, kako mu i ime kaže, radi se o natjecanju u organizaciji evenata. Ili, po hrvatski, događanja. (Čitaj konferencija, team buildinga, čak i partija, spektar je širok pa si svatko može pronaći što ga zanima). Ako smatrate da ste dovoljno kreativni, volite organizirati događanja i možda se i vidite u ovoj industriji – praktički ne ide bolje od ovoga. Ovo natjecanje je u tom slučaju baš ono što vas može lansirati u event management svemir. Vaša prava odskočna daska.

Natjecanje je koncipirano u nekoliko faza – radionica (na kojoj ćete upotpuniti svoje znanje i dobiti korisne savjete na nastavak), dva online kruga i veliko finale u Wespa Spaces prostorima.

 

Tko može sudjelovati

Ako odgovarate gore navedenom profilu i sad ste već krajnje nestrpljivi za detaljnijim informacijama, prijeći ćemo na stvar. Dakle, trebate biti student i okupiti ekipu od 2 do 4 člana. Da, toliko je jednostavno. Pokrivate sve kućice za sad? Super, idemo na raspored.

Izvor: privatna arhiva

Kad i gdje?

Raspored je sljedeći:

  1. 3. – radionica (uživo, na radionicu treba doći minimalno jedan član tima, maksimalno dva)
  2. 3. – prvi krug (online) – pitanja općeg znanja o event managementu
  3. 3. – drugi krug (online) – rješavanje opisnih pitanja
  4. 4. – finale (uživo) – rješavanje zadatka stručnog žirija (organiziranje eventa)

 

Radionica i finale se održavaju u prostorima Wespa Spaces u Zagrebu.

Nagrade

Jeste li skočili na ovaj odlomak ravno s naslova? Bez brige, nećemo nikome reći. A vama ćemo reći nagrade da se u miru možete vratiti na ostatak teksta.

 

Prvo mjesto osvaja 500 eura i stručnu praksu u Projektilu.

Drugo mjesto osvaja 300 eura i stručnu praksu na Weekend Media Festivalu.

Treće mjesto osvaja 200 eura i stručnu praksu u poznatom poduzeću.

 

Što još? Što god sami uspijete osvojiti. Na natjecanju ćete upoznati mnogo istomišljenika, organizatore, a i velike “face” u industriji i poznatim poduzećima. Kome je suđeno, možda baš osvoji i posao iz snova. To ostaje na vama…

 

PRIJAVI SE!

Prijave traju do 7.3., zato nemojte čekati, prijavite se na linku: https://bit.ly/3Smd430

 

Više o našem projektu saznajte na našem Instagramu @emc.hsa

Podijeli

O autoru

Bok! Zovem se Laura i studiram poslovnu ekonomiju, iako mi se često čini da sam više umjetnički tip pa u slobodno vrijeme pustim kreativi na volju. Tako me stvaralačka struja dovela i do Managera. Volim more, impresionističke slike i sendviče.

Comments are closed.