“Ajme ne da mi se opet na kavu” – Gdje na malo zanimljiviji izlazak?

LinkedIn
Organizacija grupnih druženja ponekad predstavlja pravi izazov, posebno kada je potrebno pronaći pravo mjesto koje odgovara željama većine sudionika. Najveći family entertainment centar Amazinga nudi mogućnost organizacije različitih sportskih aktivnosti za manje grupe, ali i one veće.

Ponuda raznovrsnih atrakcija odlična je prilika za jačanje avanturističkog duha te uz različite aktivnosti ostvaruje se povjerenje među sudionicima i osvješćuje se važnost timskog rada.

Posebnost grupnih programa u Amazingi jedinstvena je kombinacija u Hrvatskoj – ukupno pet atrakcija – trampolin park, Laser tag arena, najveći indoor-outdoor kartodrom, pet escape room soba te bacanje sjekira.

Izvor: Amazinga

Vođeni željom da ispune želje posjetitelja, u ponudi Amazinge nalaze se različiti paketi, a osim trampolinskog parka, posjetitelji će uvježbati tehnike penjanja na stijenama za penjanje i na adrenalinskom parku. U Amazingi, za roller coaster iskustvo iznad Dubaija ili borbu sa zombijima u londonskom Metrou potrebno je samo staviti VR naočale i prepustiti se nevjerojatnom iskustvu virtualne stvarnosti koje postaje nova dimenzija naše stvarnosti!

Spektakularna scenografija igrače očekuje u posebno dizajniranoj areni za epsku bitku laserima. Bitka laserima najsličnija je paintballu uz razliku što puške, umjesto kuglica, ispaljuju zrake infracrvenog lasera, a igrač pogodak registrira kao vibraciju na prsluku uz prateće zvučne efekte.

Izvor: Amazinga

Ako je vaš team ipak najviše ljubitelj adrenalina, na najvećem i najmodernijem kartodromu u Karting Areni Zagreb održavaju se različite grupne utrke: Endurance te Grand Prix utrka.

Izvor: Amazinga

Za poseban doživljaj, u Axe Throwing Areni tomahawk sjekire posebno su osmišljene za bacanje, a uz malo truda i vježbe lako je pogoditi metu. Bacanje sjekira je sport koji je zaludio Ameriku i Kanadu, a Hrvatska je jedna od prvih europskih zemalja koja je dobila axe throwing arenu po standardima Svjetske Axe Throwing Lige (WATL). Jedna od atrakcija je Escape Room Arena, zabavno mjesto za sve koji vole rješavanje zagonetki, otkrivanje tajnih šifra i pronalaženje tajnih znakova. U 60 minuta pretvorite se u specijaliziranu bandu lopova, tajne agente ili privatne detektive.

Izvor: Amazinga

Slasni burgeri, pizze ili zdrave salate dio su raznovrsne gastronomske ponude Garden bara i restorana u kojem možete uživati u pauzi između atrakcija. Hrana i piće mogu se poslužiti i u privatnom ambijentu premium party room-a u Axe Throwing Areni.

Rezervacije su moguće na službenoj web stranici ili putem maila: [email protected].

Za sve ljubitelje adrenalina pet ulaznica za karting darujemo vam i mi. Sve dodatne informacije o nagradnom natječaju saznajte na našem službenom Instagram profilu.

Podijeli

Comments are closed.