FIFA Turnir se vraća!

LinkedIn

Već treću godinu zaredom, HSA organizira turnir u jednoj od najpoznatijih igrica na svijetu; FIFA-i. Obzirom da je ovo prva godina bez ikakvih mjera i restrikcija, očekujemo brutalnu atmosferu i mnoštvo zabavnog sadržaja. Prijave su otvorene do 19. Svibnja u 15:00h, a još detalja o prijavama i samom turniru saznajte u nastavku.

O turniru

Za one koji nisu upoznati s FIFA-om,  riječ je o najpopularnijoj nogometnoj igrici u kojoj pokazujete svoje strateške vještine. Mislim da vam je jasno da ovo nije samo igrica, već prava umjetnost u kojoj ćete imati priliku pokazati svoju taktičku i tehničku nadmoć nad drugim protivnicima. 

FIFA Turnir na Playstationu stiže u Stablo Znanja 20. i 21. svibnja, a za osvježenje od uzbudljive atmosfere pobrinut će se Red Bull. Ako za sebe vjerujete da ste ljubitelji nogometa i PlayStation igrica, ovo je savršena prilika da se okušate u svijetu FIFA-e i pokažete svoje vještine. 

Prijave i nagrade

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na ovom turniru, ne razmišljajte previše. Prijave su otvorene do 19. svibnja u 15:00h, stoga požurite s prijavom i pokažite svoje znanje i umijeće na PlayStationu. Uz adrenalin koji donosi titula prvaka, za prvo, drugo i treće mjesto osigurali smo vrijedne nagrade o kojima ćete uskoro znati više na našim društvenim mrežama.

Ali bez brige, nismo zaboravili ni na one koji ne osvoje titulu prvaka. Osim samog turnira, dijelit ćemo mnoštvo drugih nagrada za ostale sadržaje poput natjecanja u tehniciranju. Uz to, organiziramo i nogometni kviz kako bi i ostali mogli pokazati svoje znanje o nogometu. Bez obzira imali ili ne vještinu i znanje o nogometu, svi su dobrodošli da dođu navijati, družiti se i sudjelovati u popratnim sadržajima. Uz sve što smo vam pripremili,  moći ćete se opustiti i uživati u zabavnom druženju s ostatkom ekipe. 

Čekamo vas!

Za sve zaljubljenike u FIFA-u, ovo je prilika koju ne smijete propustiti. Prijavite se na naš turnir i pokažite što znate. Prijave su otvorene na linku na Instagram profilu @hsa_hr, kotizacija je €5 i plaća se po dolasku, a za sve ostalo pobrinut će se Stablo Znanja, Red Bull i HSA. Vidimo se!

Podijeli

O autoru

Pozdrav! Trenutno sam na drugoj godini studija menadžmenta i pišem za Manager o raznim temama, u svakoj kategoriji ponešto. U slobodno vrijeme me se može naći po kavama od Straduna do Tkalče.

Comments are closed.