EFZG BRUCOŠIJADA U SASVIM NOVOM RUHU

LinkedIn
Za brucošijadu Ekonomskog fakulteta koju već tradicionalno organizira Hrvatska studentska asocijacija čuli su gotovo svi. Ona se ove godine održava 15. listopada u Kineskom paviljonu na Zagrebačkom Velesajmu, a organizatori donose razne novitete kao što je veći broj DJ-a koji će nastupati na stageu svjetske kvalitete.

Izvor: privatna arhiva

Brucošijade se već godinama organiziraju kao zabavni event, primarno namijenjen studentima prve godine, od strane starijih kolega s njihovih odabranih fakulteta. Cilj ovih partyja je da se novi studenti upoznaju kako međusobno tako i sa starijim kolegama kako bi im se što više olakšao prijelaz iz srednje škole na fakultet te kako bi se oni na istom osjećali dobrodošli. Na Zagrebačkom sveučilištu uz brucošijadu Fakulteta elektronike i računalstva za jednu od najpoznatijih i nezaboravnih slovi i ona Ekonomskog fakulteta koju već godinama organizira studentska udruga Hrvatska studentska asocijacija (HSA).

Izvor: privatna arhiva

Ovogodišnja brucošijada Ekonomskog fakulteta dolazi s nekim novitetima koji bi potencijalnim gostima mogli biti itekako zanimljivi. Među spomenutim novitetima ističe se lokacija same brucošijade koja nakon puno godina iza sebe ostavlja scenu gradskih klubova i seli u Kineski paviljon Zagrebačkog velesajma kako bi se utažila želja za „kartom više“. Za zabavni dio programa pobrinuti će se više DJ-a u čijim će repretoaru i oni najzahtjevniji pronaći nešto po svom ukusu. Da nema brige baš o ničemu, organizatori su omogućili i ograničen broj Bolt kodova kako bi dolazak i povratak bio što sigurniji.

Izvor: privatna arhiva

Za više informacija o ovogodišnjoj brucošijadi, pratite službene stranice Hrvatske studentske asocijacije na Instagramu  i Facebooku. Također, organizatori iz Hrvatske studentske asocijacije pozivaju da se i odazovete na ovogodišnju brucošijadu i da svoj studentski život započnete na najbolji mogući način.
Podijeli

O autoru

Bok! Studiram Poslovnu ekonomiju na EFZG-u, a timu Manager pridružila sam se tek 2021. godine. Volim pisati o zabavi i problemima s kojima se susreću mladi. Kad odrastem želim biti gajitelj divljih smokava ili lovočuvar u Hogwartsu.

Comments are closed.