Pridružite nam se na 10. izdanju DriveIn kina

LinkedIn

Pridružite nam se i ove godine tradicionalno na Prisavlju, poligonu Kockica uz odlične filmove. Uzorom na američku tradiciju, Hrvatska studentska asocijacija (HSA) već 10. godinu zaredom donosi pomalo zaboravljen način gledanja filmova. Projekcija filmova će se održati dva vikenda, 14. i 15. te  21. i 22. svibnja. Poligon se za posjetitelje otvara u 18 sati. Zabavni sadržaji i kvizovi počinju u 20 sati, a sama projekcija filmova u 21 sat.

Od filmova ćemo moći gledati po jedan domaći, strani i klasik. Naravno, nismo zaboravili ni na one najmlađe, ali i sve ostale ljubitelje animiranih filmova.

Program

Projekcija se otvara u subotu, 14. svibnja. Film koji je oduševio mnoge, a Juliji Roberts donio prvu nominaciju za Oscara – Pretty Woman. U nedjelju, 15. svibnja, moći ćete pogledati  Life of Pi. Izvrsna priča o preživljavanju brodoloma koja je osvojila čak četiri Oscara. Sljedeću subotu, prikazuje se Ratatouille – animirani dobitnik Oscara i Zlatnog globusa kojeg ne smijete propustiti. U nedjelju, 22. svibnja, DriveIn zatvaramo Murinom. Radi se o kritički hvaljenom hrvatskom filmu snimanom u kornatskom arhipelagu, koji je dobio samo riječi hvale.

Ulaz je besplatan

Za hranu i piće pobrinuli su se brojni sponzori. Sudjelovanjem u kvizovima ostvarujete pravo na nagrade, a možete se i fotografirati u Photo Busu. O kojim se nagradama radi? Oslobodite dva vikenda i saznajte! Ako nemate auto, budite bez brige. Biti će osiguran dio na koji možete ponijeti vlastite dekice i uživati u filmovima pod, nadamo se, vedrim noćnim nebom. Očekuju Vas i stand up komedije te mnoštvo drugih sadržaja.

Za više informacija i prijave na nagradne natječaje, posjetite DriveIn kino na Instagram i Facebook profilu. Vidimo se na Kockici!

 

Podijeli

O autoru

Hej! Timu Manager pridružila sam se 2021. godine. Studentica sam diplomskog studija novinarstva na FPZG-u, a prvostupnica komunikologije i sociologije. Volim pisati o aktualnim temama za mlade, a posebno o modi ili glazbi.

Komentirajte