Od radionica i praksi do stalnog posla – KING ICT

LinkedIn

S razlogom je KING ICT dobio priznanje za „Prijatelja studentima“. Svakom student sanja da od studentskog posla dođe do stalnog. KING ICT upravo nudi to sa svojim raznim edukacijama za studente o kojima ćete više čuti u nastavku.

ICT se odnosi na informacije, komunikaciju i tehnologiju, te je upravo ovaj sektor jedan od najbrže rastućih u Hrvatskoj. Po nekim procjenama, ovaj sektor raste brže od ukupnog gospodarstva.

ERP SIM radionica

Ova radionica omogućuje studentima virtualno učenje kroz scenarije simulacije poslovnih procesa. Odvija se tako da se studenti podijele u timove gdje uz pomoć SAP ERP sustava imaju priliku voditi tvrtku, surađivati i rješavati realne poslovne probleme.

Prošlogodišnja radionica imala je sveukupno 15 sudionika, a trajala je 5 sati nakon čega su polaznici dobili certifikate. U nastavku možete pročitati kakav je dojam radionica ostavila na jednu od polaznika, Nataliju.

„Predstavili su nam ERP SIM radionicu, koja se meni poprilično svidjela. Nakon te radionice, imali smo kratke intervjue s njima na kojima smo im imali priliku dati feedback. Zatim sam im poslala svoj CV, a oni su me pozvali da dođem raditi praksu. Po završetku jednomjesečne prakse su me pitali želim li i ostati i bez dileme sam prihvatila“ – rekla je Natalija za Telegram.

KING ICT akademija

Osim odlaskom na radionice i sudjelovanjem na praksama, posao možete dobiti i nakon prisustvovanja akademiji. Nakon prošle akademije, čak četvero studenata je ostalo raditi u KING-u. Prošlogodišnja akademija održavala se tijekom ljeta gdje su polaznici izrađivali web aplikacije. Kombiniraju se teoretska predavanja i praktični zadaci putem određenih softvera.

Akademija sveukupno traje šest tjedana i sastoji se od dva kruga. Prvi krug su online predavanja dva tjedna nakon kojeg se odabiru najbolji studenti. U drugom krugu odabrani rade na razvoju aplikacije.

Ako ste zainteresirani i želite se prijaviti na bilo što od navedenog, dodatne informacije možete pronaći klikom ovdje.

radionice i akademija

Podijeli

O autoru

Bok. Studiram Poslovnu ekonomiju na EFZG-u te sam trenutno na petoj godini. Timu Manager sam se pridružila 2018. godine i od tada sam najviše voljela pisati o tehnologiji i poslovnom svijetu. Kroz godine sam dobila priliku napredovati te sam dvije godine bila urednica rubrike Business. Osim što aktivno pišem, također volim crtati, igrati video igre i pratiti sport u slobodno vrijeme.

Komentirajte