Ružičasti gin sa šljokicama – proizvod iz Orahovice

LinkedIn

Naizgled primamljiv gin odnosi nagradu za najbolji gin s okusom u Hrvatskoj.

Mountain Creek Lady’s Choice gin ističe se po svojoj ružičastoj boji i jestivim šljokicama, no nije samo izgled u pitanju. S razlogom je upravo ovaj gin proglašen najboljim, osim izgledom, ističe se i neodoljivim okusom i mirisom. Međutim postoji i tajni sastojak, koji ćete otkriti ubrzo u nastavku.

Kako je došlo do ideje?

Ovaj proizvod dolazi od obitelji Kostelac iz Orahovice. Iza nastanka gina stoji jedna zanimljiva priča. Bračni par često trči rekreativno te su se jednom odlučili za novu stazu u Parku prirode Papuk gdje su trčali uz planinski potok.

“Tada mi je sinula ideja. Mountain Creek. Znao sam da je voda na Papuku nezagađena, testiranje je potvrdilo da je riječ o vodi iznimne kvalitete i nije bilo dileme. Razrjeđivanje destilata s tom vodom daje iznimne rezultate kod ginova i rakija, okus je fin i mekan upravo zahvaljujući papučkoj izvorskoj vodi” – rekao je Krešimir Kostelac za Poslovni dnevnik.

Ovdje dolazimo do tajnog sastojka koji je upravo izvorska voda s Papuka. Kako je ova destinacija bila inspiracija, na ginu od 0.7 L možete pronaći i ulaznicu za park šumu Jankovac. Ako ste ljubitelj prirode sigurno ćete uživati ondje. Na Jankovcu možete vidjeti dva jezera i slap zvan Skakavac. Ulaznica se mora odlijepiti s etikete.

Park Šuma Jankovac

Izvor: http://www.vpz.hr/2016/10/04/fotogalerija-jankovac/

Što je još u ponudi?

Moramo istaknuti kako obitelj pazi da svi sastojci budu iz Hrvatske, tako primjerice agrume nabavljaju iz Dalmacije, a ljekovito bilje iz Pitomače.

Osim Mountain Creek Lady’s choice gina, u ponudi je i i London dry gin te grapefruit & tangerine gin. Osim toga nude veliki izbor likera i rakija koje možete vidjeti na njihovoj stranici klikom ovdje.

Gdje možete kupiti proizvod

Mountain Creek Lady’s Choice možete pronaći na web shopu po cijeni od  89,00 kn za 0,2 L ili 219,00 kn za 0,7 L. Iako u nazivu stoji „Lady’s Choice“, ovaj gin je namijenjen za sve, naravno one koji su stariji od 18 godina.

Podijeli

O autoru

Bok. Studiram Poslovnu ekonomiju na EFZG-u te sam trenutno na petoj godini. Timu Manager sam se pridružila 2018. godine i od tada sam najviše voljela pisati o tehnologiji i poslovnom svijetu. Kroz godine sam dobila priliku napredovati te sam dvije godine bila urednica rubrike Business. Osim što aktivno pišem, također volim crtati, igrati video igre i pratiti sport u slobodno vrijeme.

Komentirajte